De nieuwe website is online!

Je kunt het eigenlijk niet missen, de nieuwe website is online! Een nieuw fris uiterlijk en een aantal nieuwe functies die het gebruik van Carnavalmarkt.nl nog makkelijker moeten maken. Of je nu op je smartphone, tablet of desktop deze website bezoekt, je zult nog nog makkelijker vinden wat je zocht.

De kleine foutjes die nog boven komen drijven zullen oplossen, maar mocht jij als bezoeker iets vreemd merken mag je dat altijd melden.

Hieronder een aantal nieuwigheden die wij met jullie willen delen:

 •  De zoekfunctie is uitgebreid! Je kunt nu niet alleen zoeken in de categorieën maar ook zoeken in een specifieke plaats. Zoek je een loopgroep in Maastricht? Dat heb je nu nog sneller gevonden!
 • Weergave advertenties ook als grid mogelijk! Bij de advertenties heb je nu de optie ‘weergave’. Hier kun je kiezen wat je de fijnste manier vind om advertenties weer te geven. Je laatst gekozen optie wordt onthouden!
 • Automatisch laden advertenties! In de verschillende categorieën hoef je niet meer naar de volgende pagina te klikken. Wanneer je naar beneden scrolt worden automatisch de volgende advertenties geladen!
 • Foto’s bekijken nu eenvoudiger! Het is nu direct zichtbaar hoeveel foto’s er geplaatst bij een advertentie. Wanneer je een foto vergroot door er op te klikken krijg je extra mogelijkheden om al deze foto’s te zien of hier op in te zoomen.
 • Snel navigeren naar volgende advertentie! Onderaan een advertentie vind ik nu twee links. Hiermee kunt u naar de vorige en de volgende advertentie navigeren. Zo ziet u snel alle details van bijvoorbeeld de laatst geplaatste advertenties.
 • Bereikbaar via HTTPS! Inmiddels is de gehele website voorzien van een certificaat, waardoor wij de website via HTTPS kunnen aanbieden. Dit betekend dat de website nog veiliger is geworden voor u als gebruiker.

Hier blijft het niet bij, we hebben nog een aantal nieuwe functies klaar staan die we komend jaar gaan implementeren. Hopelijk bevalt de nieuwe website u als bezoeker en gebruiker. Mocht u ergens een taalfout of vreemde melding krijgen: laat dit ons zeker weten.

Benieuwd hoe de vorige website er ook al weer uit zag? Hieronder een screenshot voor de nostalgisch aangelegde bezoekers onder ons.

Geen tags

1461 keer bekeken, 1 keer vandaag

  

1461 keer bekeken, 1 keer vandaag

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

 • Advertenties worden weer automatisch goe...

  door op 22 januari 2024 - 0 Reacties

  Aangezien het aantal spamadverteerders drastisch is gedaald, worden nieuwe advertenties weer direct geplaatst. Geen handmatige goedkeuring meer nodig dus.

 • Advertenties worden geplaatst na goedkeu...

  door op 22 maart 2023 - 1 Reactie

  Momenteel hebben we extreem veel last van spam-advertenties. Om te voorkomen dat deze klakkeloos op de website verschijnen, worden advertenties momenteel eerst goedgekeurd voordat ze online verschijnen. Hopelijk is dit een tijdelijke maatregel en vinden we een juiste manier om deze te blokkeren. Plaats dus gerust uw gratis advertentie, deze keuren wij zo snel mogelijk […]

 • Website updates zo vlak voor carnaval 20...

  door op 25 januari 2023 - 2 Reacties

  Waar vorig jaar carnaval op veel plaatsen het zonder optocht moest doen, zal dit jaar het leutfeest weer in volle glorie kunnen plaatsvinden. Dat betekend dus ook volop optochten, stoeten en alles wat daar rond zit. Mocht je dus nog iets zoeken, neem zeker een kijkje bij de adverenties op deze site! Vaste bezoekers zullen […]

 • Carnaval 2022 gaat door!

  door op 20 februari 2022 - 0 Reacties

  Het zal jullie niet ontgaan zijn, de maatregelen die er voor zorgen dat we al twee jaar amper carnaval hebben kunnen vieren worden opgeheven. Hoewel op veel plaatsen er helaas geen optocht zal zijn, kunnen carnavalsvierders toch de straat op, de kroeg in en zich onderdompelen in het carnavalsfestijn. Wij wensen iedereen dan ook succes […]

 • Oude niet-actieve advertenties verwijder...

  door op 26 november 2020 - 0 Reacties

  Het kan zijn dat u vanaf vandaag een aantal oudere advertenties niet meer in uw dashboard ziet.  Deze zijn namelijk verwijderd, als het advertenties waren die niet meer actief stonden én ouder dan 6 jaar waren. Wees gerust, de meeste van uw oude advertenties kunt u dus gewoon nog herplaatsen wanneer dat nodig mocht zijn.