De nieuwe website is online!

Je kunt het eigenlijk niet missen, de nieuwe website is online! Een nieuw fris uiterlijk en een aantal nieuwe functies die het gebruik van Carnavalmarkt.nl nog makkelijker moeten maken. Of je nu op je smartphone, tablet of desktop deze website bezoekt, je zult nog nog makkelijker vinden wat je zocht.

De kleine foutjes die nog boven komen drijven zullen oplossen, maar mocht jij als bezoeker iets vreemd merken mag je dat altijd melden.

Hieronder een aantal nieuwigheden die wij met jullie willen delen:

 •  De zoekfunctie is uitgebreid! Je kunt nu niet alleen zoeken in de categorieën maar ook zoeken in een specifieke plaats. Zoek je een loopgroep in Maastricht? Dat heb je nu nog sneller gevonden!
 • Weergave advertenties ook als grid mogelijk! Bij de advertenties heb je nu de optie ‘weergave’. Hier kun je kiezen wat je de fijnste manier vind om advertenties weer te geven. Je laatst gekozen optie wordt onthouden!
 • Automatisch laden advertenties! In de verschillende categorieën hoef je niet meer naar de volgende pagina te klikken. Wanneer je naar beneden scrolt worden automatisch de volgende advertenties geladen!
 • Foto’s bekijken nu eenvoudiger! Het is nu direct zichtbaar hoeveel foto’s er geplaatst bij een advertentie. Wanneer je een foto vergroot door er op te klikken krijg je extra mogelijkheden om al deze foto’s te zien of hier op in te zoomen.
 • Snel navigeren naar volgende advertentie! Onderaan een advertentie vind ik nu twee links. Hiermee kunt u naar de vorige en de volgende advertentie navigeren. Zo ziet u snel alle details van bijvoorbeeld de laatst geplaatste advertenties.
 • Bereikbaar via HTTPS! Inmiddels is de gehele website voorzien van een certificaat, waardoor wij de website via HTTPS kunnen aanbieden. Dit betekend dat de website nog veiliger is geworden voor u als gebruiker.

Hier blijft het niet bij, we hebben nog een aantal nieuwe functies klaar staan die we komend jaar gaan implementeren. Hopelijk bevalt de nieuwe website u als bezoeker en gebruiker. Mocht u ergens een taalfout of vreemde melding krijgen: laat dit ons zeker weten.

Benieuwd hoe de vorige website er ook al weer uit zag? Hieronder een screenshot voor de nostalgisch aangelegde bezoekers onder ons.

Geen tags

594 keer bekeken, 2 keer vandaag

  

594 keer bekeken, 2 keer vandaag

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

 • Voeg nu meer afbeeldingen toe aan je adv...

  door op 9 maart 2019 - 0 Reacties

  We kregen een mailtje binnen met de vraag of we iets konden doen aan de limiet van vijf foto’s die bij een advertentie geplaatst konden worden. We begrijpen dat jullie creaties zo goed mogelijk in beeld moeten komen. Soms zijn vijf foto’s nu eenmaal niet genoeg om je volledige wagen of loopgroep te laten zien. […]

 • Onze FAQ ‘Hoe werkt het?’ ve...

  door op 6 maart 2019 - 0 Reacties

  Misschien nog nooit nodig gehad of juist het antwoord op je vraag er gevonden. Via de ‘Hoe werkt het‘ knop in het menu kom je uit op wat je normaal gezien tegen zult komen als een FAQ. Deze verzameling met veelgestelde vragen was toe aan een update na de nieuwe look. Van de gelegenheid is […]

 • Voeg ons nu toe op Instagram!

  door op 23 februari 2019 - 0 Reacties

  We hadden het al een beetje aangekondigd in het nieuwsbericht rond de nieuwe website: Carnavalmarkt.nl is nu ook terug te vinden op Instagram We hebben gemerkt dat veel carnavalsvierders daar ook terug te vinden zijn, dus we gaan proberen daar leuke en interessante advertenties van Carnavalmarkt.nl te delen op dat platform. Op deze manier hopen […]

 • Gele en oranje banners geintroduceerd

  door op 20 februari 2019 - 0 Reacties

  Om advertenties die als verkocht zijn gemarkeerd extra te laten opvallen worden deze vanaf nu automatisch voorzien van een kleine gele banner in de linkerhoek. Op deze manier is het direct duidelijk dat de adverteerder het aangebodene verkocht heeft. Oranje banners zul je ook tegenkomen. Deze zijn voor de advertenties geplaatst met als advertentietype gezocht. […]

 • Carnavalmarkt bestaat 7 jaar!

  door op 15 februari 2019 - 0 Reacties

  Inmiddels zijn de vaste bezoekers wel gewend dat we ieder jaar op deze plek een aantal statistieken met jullie delen en dat gaan we nu dus weer doen. Vandaag is Carnavalmarkt.nl namelijk 7 jaar geworden, een mooi moment om even terug te kijken. Het totaal aantal bekeken pagina’s sinds de start ligt inmiddels voorbij de […]