Hoe werkt het?

Benieuwd naar algemene informatie over carnaval? Klik dan hier!

1. Hoe plaats ik een advertentie?

Op elke pagina vindt u in het menu een oranje knop met daarop de tekst ‘Plaats een advertentie‘. Klik hierop om daarna een keuze te maken in de categorie en subcategorie naar keuze. Vul daarna alle velden in die van toepassing zijn voor u en klik op ‘Ga naar’. U krijgt dan een overzicht te zien van de gegevens die u heeft ingevoerd. Wanneer u op ‘Ga verder met’ klikt wordt de advertentie geplaatst.

2. Hoe verwijder ik een advertentie?

Wanneer u inlogt krijgt u rechtsboven onder ‘Mijn account’ een link te zien naar het Dashboard. Hier krijgt u een overzicht te zien van uw geplaatste advertenties. Via het kruisje kunt u de advertentie verwijderen.

Is deze niet zichtbaar? Dan staat er een grote plus voor uw advertentietitel. Klik hier op en de opties worden weergegeven.

3. Wanneer wordt een advertentie automatisch verwijderd?

Advertenties blijven 200 dagen actief. Hierna worden ze automatisch verwijderd, waar u een bevestiging via e-mail van krijgt. U kunt dan via het dashboard de advertentie wel voor eenzelfde periode verlengen, waarna hij weer zichtbaar wordt als een nieuwe advertentie.

4. Hoe kan ik een adverteerder bereiken?

Via het tabblad ‘Contact’ rechts van een advertentie (of onder de advertentie bij de mobiele view) kunt u direct een bericht sturen naar de adverteerder. Deze zal dit bericht via e-mail ontvangen. Daarnaast kunt u ook een reactie achterlaten op een advertentie. Deze kunt u plaatsen via het tabblad ‘Reacties’ onder de advertentie. Ook hiervan zal de adverteerder via email op de hoogte gebracht worden van de reactie.

5. Het plaatsen van foto’s wil niet lukken!

Bij het plaatsen van een advertentie heeft u de mogelijkheid om foto’s of afbeeldingen toe te voegen. Via ‘Voeg afbeelding toe’ kunt u tot vijf afbeeldingen toevoegen. De bestandsgrootte van een foto of afbeelding mag niet groter zijn dan 10 MB. Een foto die genomen wordt met een digitale camera kan dit overschrijden. Verklein de foto’s met behulp van een programma zoals Photoshop, of gebruik een online tool zoals: Fotoaanpassen.nl / Foto Service Resize / Resize2Mail.com.

6. Kan ik ook Youtube-videos toevoegen?

In het veld waar u de omschrijving van de advertentie plaatst kunt een directe link naar de Youtube-video plakken (http://www.youtube.com/watch…). Zorg er voor dat deze link op een nieuwe regel begint, dan wordt deze automatisch omgezet naar een afspeelbare link in uw advertentie.

7. Hoe verwijder ik mijn account?

Wanneer u niet langer gebruik maakt van uw account en deze wil verwijderen, kunt u dit doen door een email te sturen via het contactformulier met vermelding van het e-mailadres en gebruikersnaam waarmee u geregistreerd bent. Na verificatie zullen wij uw account dan verwijderen uit onze database.

8. Wat betekenen de ‘Uitgelichte advertenties’ op de homepage?

De advertenties die bovenaan op de homepage verschijnen worden willekeurig gekozen. Elk bezoek aan Carnavalmarkt zul je hier andere advertenties zien. Hiermee hopen we de zichtbaarheid van advertenties wat te vergroten.

9. Ik heb een andere vraag!

Via het contactformulier kunt u ons bereiken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag proberen te beantwoorden!