Hoe werkt het?

Benieuwd naar algemene informatie over carnaval? Klik dan hier!

Hoe plaats ik een advertentie?

Op elke pagina vindt u in het blauwe menu een oranje knop met daarop de tekst ‘Plaats een advertentie‘. Klik hierop om daarna een keuze te maken in de categorie en subcategorie naar keuze. Vul daarna alle velden in die van toepassing zijn voor u en klik op ‘verder’. U krijgt dan een overzicht te zien van de gegevens die u heeft ingevoerd. Wanneer u op ‘Ga verder’ klikt wordt de advertentie geplaatst.

Hoe verwijder ik een advertentie?

Wanneer u inlogt krijgt u rechtsboven een link te zien naar het Dashboard. Hier krijgt u een overzicht te zien van uw geplaatste advertenties. Via het rode kruisje kunt u de advertentie verwijderen.

Hoe lang blijft een advertentie staan?

Advertenties blijven 150 dagen actief. Hierna worden ze automatisch verwijderd, waar u een bevestiging via e-mail over krijgt. U kunt dan via het dashboard de advertentie wel voor eenzelfde periode verlengen, waarna hij weer zichtbaar wordt als een nieuwe advertentie.

Het plaatsen van foto’s blijft mislukken

De bestandsgrootte van een foto mag niet groter zijn dan 10 MB. Een foto die genomen wordt met een digitale camera kan dit overschrijden. Verklein de foto’s met behulp van een programma zoals Photoshop, of gebruik een online tool zoals: Fotoaanpassen.nl / Foto Service Resize / Resize2Mail.com.

Mijn reactie op een advertentie verschijnt niet direct?

Klopt. Om misbruik en spam tegen te gaan moet een reactie eerst worden goedgekeurd. Hierna zal hij verschijnen. Overigens kunt u via het tabblad “Contacteren” rechts van de advertentie direct een bericht sturen naar de adverteerder.

Hoe voeg ik een Youtube-video toe aan mijn advertentie?

In het veld waar u de omschrijving van de advertentie kunt plaatsen kunt een directe link naar de Youtube-video plakken (http://www.youtube.com/watch…). Zorg er voor dat deze link op een nieuwe regel begint, dan wordt deze automatisch omgezet naar een afspeelbare link in uw advertentie.

Hoe kan ik mijn account verwijderen? 

Wanneer u niet langer gebruik maakt van uw account en deze wil verwijderen, kunt u dit doen door een email te sturen via het contactformulier met vermelding van het e-mailadres en gebruikersnaam waarmee u geregistreerd bent. Na verificatie zullen wij uw account dan verwijderen uit onze database.

Ik heb een ander vraag!

Via het contactformulier kunt u ons bereiken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag proberen te beantwoorden!