Tips

Wanneer u adverteert op Carnavalmarkt.nl wilt u natuurlijk dat u zo snel mogelijk zaken kan doen met geïnteresseerden. We hebben hieronder een aantal tips op een rijtje gezet die er voor zullen zorgen dat uw advertentie vaker bekeken wordt en interessanter zal zijn voor potentiële geïnteresseerden.

Geen tips nodig en direct adverteren? Plaats dan uw gratis advertentie nu direct!

Zorg voor een pakkende titel
Met een goede pakkende titel weten bezoekers van Carnavalmarkt.nl direct wat er aangeboden wordt. Dit wekt de interesse en zal er voor zorgen dat meer mensen uw advertentie aanklikken.

Voeg een foto toe aan uw advertentie
Beeld zegt vaak meer dan woorden. Advertenties die zonder foto’s geplaatst zijn worden minder vaak bekeken dan soortgelijke advertenties met foto’s. Mocht u problemen hebben met het plaatsen van foto’s kunt u altijd bij ‘Hoe werkt het kijken.

Zorg er voor dat de foto’s duidelijk laten zien wat er verkocht wordt. U kunt meerdere foto’s toevoegen, maak daar gebruik van.

Wees duidelijk in uw omschrijving
Naast de foto’s wordt er het meeste gekeken naar de omschrijving van de advertentie. Zorg er dus voor dat u zo volledig mogelijk beschrijft wat u wilt aanbieden of zoeken. Benoem altijd eventuele bijzonderheden of unieke eigenschappen die aantrekkelijk kunnen zijn voor uw doelgroep.

Ook kunt u een Youtube-video toevoegen als u deze heeft. Plak de link in het omschrijvingsveld en er wordt automatisch een afspeelbaar filmpje bij uw advertentie getoond.

Reageer op reacties
Op Carnavalmarkt.nl is het mogelijk om op twee manieren de adverteerder te contacteren. In beide gevallen krijgt u een email met daarbij gegevens van de geïnteresseerde. Probeer ten alle tijden te reageren op e-mails en reacties, dit zorgt er voor dat u aan vertrouwen wint.

Deel uw advertentie op social media
Onder de omschrijving van een advertentie vind u diverse opties om een advertentie te delen. Wanneer u gebruik maakt van Facebook, Google+ of Twitter kunt u op deze manier eenvoudig uw advertentie delen. Dit zorgt er voor dat nog meer mensen uw advertentie zien. Heeft u een eigen website? Zet een link naar de advertentie op uw site zodat bezoekers snel en eenvoudig alle informatie hebben.

Pas advertenties tijdig aan
Heeft u gevonden wat u zocht of is uw item verkocht? Pas dan de status van de advertentie aan. Dit kan eenvoudig via het ‘Dashboard‘.  Zo voorkomt u teleurstellingen en wordt u niet onnodig gecontacteerd.