Over Carnavalmarkt.nl

Carnavalmarkt.nl is een advertentiesite die zich specifiek richt op carnaval en feestartikelen. Op 15 februari 2012 is de website gelanceerd nadat uit eigen ervaring bleek dat de toen bestaande websites niet aansloten op de wensen van adverteerders voor carnavalsartikelen. Door gebruik te maken van verschillende categorieën kan men gerichter zoeken naar items. Dankzij de focus op een bepaalde doelgroep weet u ook zeker dat uw advertentie gezien wordt door geïnteresseerden.

Tijdens de carnavalsperiode tussen september en maart wordt de website tussen de 3000 en 5000 keer bezocht per dag. Op de dagen rond carnaval ligt dit aantal zelfs vele malen hoger. Op dit moment staan er 118 advertenties actief op Carnavalmarkt.nl, waarbij de best bekeken advertenties enkele duizenden keren bekeken zijn.

Wie zitten er achter Carnavalmarkt.nl?
Deze website wordt volledig vrijwillig gerund door mensen die zelf carnaval vieren en jarenlange ervaring hebben met het bouwen van wagens en het meelopen van optochten.

Vernieuwde website
Hoewel de website continue wordt verbeterd, was er in januari 2014 sprake van een eerste grote update. Met een nieuw design werd de website ‘responsive’. Hierdoor is Carnavalmarkt.nl ook op uw tablet of smartphone prima te gebruiken.

In 2019 werd de website volledig vernieuwd met nieuwe functionaliteiten en een fris uiterlijk. Nieuwe herkenbare kleuren en logo’s, met zaken als HTTPS ondersteuning die op de achtergrond werden toegevoegd.

Social Media
Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken is Carnavalmarkt.nl ook te vinden op social media, zoals Facebook en Twitter. Deze kanalen worden gebruikt om de door gebruikers geplaatste advertenties te delen met nog meer potentiële geïnteresseerden.

Hoe verdient Carnavalmarkt.nl zijn geld? 
Dankzij het feit dat Carnavalmarkt.nl een vrijwillig initiatief is kunnen de kosten om deze website te draaien laag gehouden worden. U zult op Carnavalmarkt.nl een klein aantal advertenties zien via Google Adsense, die er voor zorgen dat de kosten voor onze hosting en dataverkeer betaald worden. Adverteren is gratis en zal altijd gratis blijven.