Carnavalmarkt bestaat 7 jaar!

Inmiddels zijn de vaste bezoekers wel gewend dat we ieder jaar op deze plek een aantal statistieken met jullie delen en dat gaan we nu dus weer doen. Vandaag is Carnavalmarkt.nl namelijk 7 jaar geworden, een mooi moment om even terug te kijken.

Het totaal aantal bekeken pagina’s sinds de start ligt inmiddels voorbij de 2,9 miljoen. Het afgelopen jaar zijn er meer dan 400.000 pagina’s bekeken, vergelijkbaar met voorgaande jaren. Al die views zijn in zeven jaar tijd door meer dan 250.000 verschillende personen gemaakt. Deze bezoekers komen vooral uit de Benelux, maar we zien ook dat landen als Duitsland en Frankrijk stijgen in absolute bezoekersaanstallen.

Wel zien we een afname in bezoekers die via Facebook ons bereiken. Het afgelopen jaar is het aantal bezoekers welke vanaf Facebook komen met 30% gedaald. Dit volgt een trend die in heel Europa te zien is met betrekking tot het gebruik van Facebook. Moeten we ook actief worden op Instagram? Meer betaalde advertenties plaatsen? Plaatsen bezoekers de advertenties zelf minder op sociale media? Het antwoord hebben we ook niet direct, maar we zullen zeker actie ondernemen. Want hoe beter de zichtbaarheid, des te beter de kans op verkoop van jullie advertenties.

Het aantal advertenties wat geplaatst wordt is wederom licht gestegen. Wel staan advertenties minder lang op Carnavalmarkt.nl, wat aangeeft dat het aanbod nog beter actueel is. Dit betekend dat jullie als gebruikers netjes de status van jullie advertentie bijhouden, waarvoor dank.

Met de vernieuwde website en een aantal functies die nog in de pijplijn zitten verwachten we dat ook het komende jaar een succesvol jaar wordt voor Carnavalmarkt.nl! Schroom niet om vragen of opmerkingen te delen met ons en bedankt voor het gebruik van deze website.

Geen tags

1915 keer bekeken, 1 keer vandaag

  

1915 keer bekeken, 1 keer vandaag

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

 • Advertenties worden weer automatisch goe...

  door op 22 januari 2024 - 0 Reacties

  Aangezien het aantal spamadverteerders drastisch is gedaald, worden nieuwe advertenties weer direct geplaatst. Geen handmatige goedkeuring meer nodig dus.

 • Advertenties worden geplaatst na goedkeu...

  door op 22 maart 2023 - 1 Reactie

  Momenteel hebben we extreem veel last van spam-advertenties. Om te voorkomen dat deze klakkeloos op de website verschijnen, worden advertenties momenteel eerst goedgekeurd voordat ze online verschijnen. Hopelijk is dit een tijdelijke maatregel en vinden we een juiste manier om deze te blokkeren. Plaats dus gerust uw gratis advertentie, deze keuren wij zo snel mogelijk […]

 • Website updates zo vlak voor carnaval 20...

  door op 25 januari 2023 - 2 Reacties

  Waar vorig jaar carnaval op veel plaatsen het zonder optocht moest doen, zal dit jaar het leutfeest weer in volle glorie kunnen plaatsvinden. Dat betekend dus ook volop optochten, stoeten en alles wat daar rond zit. Mocht je dus nog iets zoeken, neem zeker een kijkje bij de adverenties op deze site! Vaste bezoekers zullen […]

 • Carnaval 2022 gaat door!

  door op 20 februari 2022 - 0 Reacties

  Het zal jullie niet ontgaan zijn, de maatregelen die er voor zorgen dat we al twee jaar amper carnaval hebben kunnen vieren worden opgeheven. Hoewel op veel plaatsen er helaas geen optocht zal zijn, kunnen carnavalsvierders toch de straat op, de kroeg in en zich onderdompelen in het carnavalsfestijn. Wij wensen iedereen dan ook succes […]

 • Oude niet-actieve advertenties verwijder...

  door op 26 november 2020 - 0 Reacties

  Het kan zijn dat u vanaf vandaag een aantal oudere advertenties niet meer in uw dashboard ziet.  Deze zijn namelijk verwijderd, als het advertenties waren die niet meer actief stonden én ouder dan 6 jaar waren. Wees gerust, de meeste van uw oude advertenties kunt u dus gewoon nog herplaatsen wanneer dat nodig mocht zijn.