Carnavalmarkt bestaat 7 jaar!

Inmiddels zijn de vaste bezoekers wel gewend dat we ieder jaar op deze plek een aantal statistieken met jullie delen en dat gaan we nu dus weer doen. Vandaag is Carnavalmarkt.nl namelijk 7 jaar geworden, een mooi moment om even terug te kijken.

Het totaal aantal bekeken pagina’s sinds de start ligt inmiddels voorbij de 2,9 miljoen. Het afgelopen jaar zijn er meer dan 400.000 pagina’s bekeken, vergelijkbaar met voorgaande jaren. Al die views zijn in zeven jaar tijd door meer dan 250.000 verschillende personen gemaakt. Deze bezoekers komen vooral uit de Benelux, maar we zien ook dat landen als Duitsland en Frankrijk stijgen in absolute bezoekersaanstallen.

Wel zien we een afname in bezoekers die via Facebook ons bereiken. Het afgelopen jaar is het aantal bezoekers welke vanaf Facebook komen met 30% gedaald. Dit volgt een trend die in heel Europa te zien is met betrekking tot het gebruik van Facebook. Moeten we ook actief worden op Instagram? Meer betaalde advertenties plaatsen? Plaatsen bezoekers de advertenties zelf minder op sociale media? Het antwoord hebben we ook niet direct, maar we zullen zeker actie ondernemen. Want hoe beter de zichtbaarheid, des te beter de kans op verkoop van jullie advertenties.

Het aantal advertenties wat geplaatst wordt is wederom licht gestegen. Wel staan advertenties minder lang op Carnavalmarkt.nl, wat aangeeft dat het aanbod nog beter actueel is. Dit betekend dat jullie als gebruikers netjes de status van jullie advertentie bijhouden, waarvoor dank.

Met de vernieuwde website en een aantal functies die nog in de pijplijn zitten verwachten we dat ook het komende jaar een succesvol jaar wordt voor Carnavalmarkt.nl! Schroom niet om vragen of opmerkingen te delen met ons en bedankt voor het gebruik van deze website.

Geen tags

1651 keer bekeken, 1 keer vandaag

  

1651 keer bekeken, 1 keer vandaag

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

 • Carnaval 2022 gaat door!

  door op 20 februari 2022 - 0 Reacties

  Het zal jullie niet ontgaan zijn, de maatregelen die er voor zorgen dat we al twee jaar amper carnaval hebben kunnen vieren worden opgeheven. Hoewel op veel plaatsen er helaas geen optocht zal zijn, kunnen carnavalsvierders toch de straat op, de kroeg in en zich onderdompelen in het carnavalsfestijn. Wij wensen iedereen dan ook succes […]

 • Oude niet-actieve advertenties verwijder...

  door op 26 november 2020 - 0 Reacties

  Het kan zijn dat u vanaf vandaag een aantal oudere advertenties niet meer in uw dashboard ziet.  Deze zijn namelijk verwijderd, als het advertenties waren die niet meer actief stonden én ouder dan 6 jaar waren. Wees gerust, de meeste van uw oude advertenties kunt u dus gewoon nog herplaatsen wanneer dat nodig mocht zijn.

 • Een jaar Carnavalmarkt.nl in cijfers

  door op 9 maart 2020 - 0 Reacties

  Een kleine maand geleden is Carnavalmarkt.nl 8 jaar oud geworden! Traditiegetrouw delen wij tijdens onze verjaardag altijd wat cijfers, die normaal gezien achter de schermen van deze website blijven. Hoewel later dan de bedoeling was, gaan we dat dit jaar uiteraard weer doen! We beginnen direct met slecht nieuws. Want er zijn minder pagina’s bekeken […]

 • Nieuwe categorie: Decoratie

  door op 27 februari 2020 - 0 Reacties

  Sinds vandaag is er een categorie extra verschenen op Carnavalmarkt. Het gebruik van categorieën zorgt er voor dat u als bezoeker gerichter kunt zoeken in de vele honderden advertenties. Omdat het type advertenties steeds diverser wordt, proberen we de categorieën hier op toe te spitsen. Zodoende kunt u nu voor alle advertenties die iets met […]

 • Voeg nu meer afbeeldingen toe aan je adv...

  door op 9 maart 2019 - 0 Reacties

  We kregen een mailtje binnen met de vraag of we iets konden doen aan de limiet van vijf foto’s die bij een advertentie geplaatst konden worden. We begrijpen dat jullie creaties zo goed mogelijk in beeld moeten komen. Soms zijn vijf foto’s nu eenmaal niet genoeg om je volledige wagen of loopgroep te laten zien. […]