We bestaan 6 jaar!

15 February 2018 Site

0 Reacties

6 jaar Carnavalmarkt!

Al sinds 2012 is Carnavalmarkt.nl dé beste plek voor carnavalsvierders om te kopen en te verkopen. Vandaag op 15 februari bestaan we al weer zes jaar, iets waar we even kort bij willen stilstaan. Zoals jullie misschien van ons gewend zijn delen we dan een aantal statistieken met jullie, om zo een beetje een idee te krijgen wat er achter de schermen afspeelt.

Sinds de eerste lancering van deze website hebben we meer dan 2.500.000 bekeken pagina’s gehad op deze website. Op die pagina’s bekeken jullie bijna 3500 verschillende advertenties die sinds het begin op deze website hebben gestaan. Uiteraard vonden de meeste mensen ons vanuit landen als Nederland en België, maar goede derde is de Verenigde Staten, kort achterna gezeten door Duitsland en Rusland.

Amsterdam en Rotterdam staan bovenaan bij de steden waar bezoekers vandaan komen. Eindhoven, Breda en Heerlen volgen hier echter al kort op. Maar zelfs een Noordelijke stad als Groningen vinden we terug in de statistieken met meer dan 1300 bezoekers. Zeker niet enkel een Zuiderse aangelegenheid op deze website dus!

Ook onze social media weten jullie goed te vinden. Onze Facebookpagina is hard op weg om dit jaar meer dan 1500 likes te ontvangen en ook ons Twitteraccount krijgt nog steeds extra volgers er bij.

Bij populaire advertenties scoren de Flierefluiters uit Hoeven heel goed, die goed gebruik maken van de mogelijkheid om bestaande advertenties te vernieuwen. Het is goed te merken dat het vernieuwen en delen via social media veel bezoekers trekt voor je advertenties. Het gemiddelde aantal keer dat een advertentie bekeken wordt stijgt nog ieder jaar (meer dan 300!), waarbij we merken dat het verkeer vanuit Facebook en andere social media steeds belangrijker wordt. Blijf je advertenties dus ook zeker delen!

Wat betreft de zoekmachine op deze website is er eentje die er bovenuit steekt: foam. Het lichte materiaal voor kleding en ook wagens is onverminderd populair en lijkt voor velen van jullie de reden om deze website te bezoeken. Ook opvallend dat men veel zoekt naar onderstellen en dat klassieke thema’s zoals brandweer en indianen ook in de top 10 terug te vinden zijn.

Het aantal spamadvertenties en reacties is drastisch afgenomen. Rond de zomer hebben we extra beveiliging geïnstalleerd op de website, die 99% van de ongewenste zaken buiten de deur houdt. Dit brengt het ongemak voor jullie als gebruikers en voor ons als beheerders flink naar beneden. Her en der zitten er nog wat foutjes in het systeem, maar die zijn we gaandeweg aan het oplossen.

Al met al wederom een mooi jaar voor Carnavalmarkt.nl! Veel nieuwe bezoekers, veel oude terugkerende bekenden en vele fraaie creaties bij de advertenties. Uiteraard horen wij graag wat er beter kan. Dit kan via een reactie hier onder of een berichtje via de contact pagina. Wat je voorkeur uiteraard heeft.

Op naar het zevende jaar van dé marktplaats voor carnaval en feestartikelen!

Veel plezier de aankomende dagen!

9 February 2018 Algemeen

0 Reacties

Carnaval en Vasteloavond staat voor de deur! Via deze weg willen wij iedereen leutige dagen toewensen. We hopen dat iedereen een plezierig leutfeest mag gaan beleven!
 
Ook willen we succes wensen aan alle deelnemers aan optochten die vele weken en maanden aan voorbereiding gekend hebben. Door het hele land gaan weer prachtige creaties te zien zijn!
 
Wijzelf storten ons ook weer in het feestgedruis, reacties op e-mail en social media-berichten kunnen dus wat vertraagd zijn!
 
Alaaf!

Website terug online!

20 December 2017 Site

0 Reacties

De storing van de afgelopen twee dagen is gelukkig achter de rug. De website is weer bereikbaar voor onze bezoekers. Er is geen data verloren gegaan, we hebben alles vanuit de backups terug kunnen zetten naar de meest recente status.

Mochten er onverhoopt toch nog fouten opduiken horen we dit uiteraard graag van u! Rest ons om ons excuses aan te bieden voor het eventuele ongemak. Succes met zoektocht of verkoop van carnavalsartikelen op Carnavalmarkt.nl!

Spamberichten aangepakt

5 November 2013 Site

0 Reacties

Zoals elke website  heeft ook Carnavalmarkt.nl te maken met veel spamberichten en valse accounts. We werken hier actief aan om de overlast hier van te minimaliseren. Vandaag is er een update uitgevoerd die er voor zou moeten zorgen dat onze gebruikers niet meer lastig gevallen worden, behalve dan door echt geïnteresseerden natuurlijk!

Mocht u onverhoopt toch spamberichten ontvangen, horen wij dat graag van u.

Problemen bij hoster opgelost

24 June 2013 Site

0 Reacties

Zoals bezoekers van de website gemerkt hebben, was de laatste tijd CarnavalMarkt.nl vermindert bereikbaar. Problemen bij onze hoster waren hiervan de reden, welke inmiddels zijn opgelost. Er zijn backups teruggeplaatst zodat er zo min mogelijk data is verloren gegaan.

Het kan echter zijn dat uw advertentie een foto mist. Deze hebben we dan helaas niet terug kunnen plaatsen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard kunt u de advertentie bewerken, en zo de foto’s terug plaatsen. Dit kan via het Dashboard.

Op dit moment kan de website nog wat traag reageren. De cache die er voor zorgt dat de website snel reageert wordt opnieuw opgebouwd, waardoor er tijdelijk nog wat vertraging kan zijn.

Nieuwe categorie: Onderstellen

27 February 2013 Updates

0 Reacties

We proberen continue verbeteringen aan te brengen aan CarnavalMarkt.nl. Ook in de verdeling van de categorieën is er altijd ruimte voor verbeteringen en aanpassingen. Zodoende hebben we vandaag een categorie toegevoegd: Onderstellen.

De naam spreekt voor zich: hierin kun je gratis adverteren wanneer je een onderstel te koop hebt, of wanneer je juist een onderstel zoekt. Zelfrijdend, getrokken, dubbel-lucht, etc., alles is welkom. Alle al geplaatste advertenties die van toepassing zijn op deze categorie zijn hier naartoe verhuist.

Heeft u een suggestie voor een nieuwe categorie? Laat het ons dan weten via de contact-pagina.

Een jaar CarnavalMarkt.nl in cijfers

25 February 2013 Site

0 Reacties

Op 15 februari 2012 is CarnavalMarkt.nl gelanceerd, dat betekend dat vorige week de website een jaar bestond! Om hier toch een beetje aandacht aan te geven zijn we eens in de cijfers gedoken, om te zien wat een jaar activiteit eigenlijk allemaal oplevert.

Op 15 februari 2013:

 • Waren er 483 advertenties geplaatst in totaal.
 • Waren er hiervan 203 nog actief en zichtbaar.
 • Waren er 368 gebruikers geregistreerd.
 • Was de best bekeken advertentie 4038 keer bekeken.
 • Waren er 200.031 pagina’s bekeken.
 • Was 14 februari 2013 de dag met de meeste bezoekers.
 • Hadden we 218 volgers op Twitter.
 • Waren er 108 likes op Facebook.
 • Hadden we 87 emails ontvangen met vragen en/of opmerkingen.
 • Waren er 301 emails verstuurd naar adverteerders door geinteresseerden.
 • Waren er 206 spam-emails onderschept.
 • Waren er 1292 foto’s geupload.
 • Was er in totaal 188 GB aan data verplaatst.
 • Was de website in totaal 3,5 uur onbereikbaar geweest voor bezoekers.

Al met al een flinke hoop met cijfertjes. We hopen uiteraard dat we volgend jaar weer zulke mooie cijfers kunnen laten zien. We willen in ieder geval iedereen bedanken voor het gebruiken van CarnavalMarkt.nl!

Uitbreiding van aantal foto’s bij advertentie

7 February 2013 Updates

0 Reacties

De meeste vragen die we ontvangen hebben hadden als onderwerp het plaatsen van foto’s. Men wilde graag meer foto’s plaatsen dan de tot voorheen mogelijke drie foto’s. Om aan deze wens  te voldoen kunnen er nu vijf foto’s geplaatst worden bij een advertentie. Ook al geplaatste advertenties kunnen worden aangepast met nieuwe foto’s.

Mocht u problemen en/of vragen hebben hoor wij het graag via ons contactformulier.

Succes met de laatste loodjes!

2 February 2013 Nieuws

0 Reacties

Via deze weg willen wij van Carnavalmarkt.nl iedereen succes wensen met de laatste loodjes. Over een week barst het carnavalsfeest los en zullen er vele optochten door het hele land te zien zijn. Het harde werken in de wintermaanden komt dan tot een einde, met hopelijk voor iedereen een leuke carnaval tot gevolg.

Uiteraard kunt u daarna terecht op Carnavalmarkt.nl om uw loopgroep of wagen gratis te koop aan te bieden! Of juist iets zoeken voor de carnaval die daarna komt, dat is uiteraard ook mogelijk. Nogmaals veel succes allemaal en veel plezier alvast bij de viering van carnaval/vastelaovend!

Nog nooit zoveel bezoekers in één maand op Carnavalmarkt.nl

3 December 2012 Site

0 Reacties

Met gepaste trots kunnen we melden dat de afgelopen maand november de drukste tot nu toe was op Carnavalmarkt.nl.  Na de zomerperiode is het aantal bezoekers gestaag gegroeid, tot een niveau wat nu al hoger ligt dan na carnaval afgelopen jaar. We willen iedereen dan ook bedanken voor hun bezoek!

Overigens zijn er sinds de lancering van Carnavalmarkt.nl, februari dit jaar, al meer dan 120.000 bezoekers geweest. Nog een extra reden om gratis te adverteren op Carnavalmarkt.nl!

Grote update met veel gevraagde functie

29 November 2012 Updates

0 Reacties

Vandaag is de nieuwste versie van Carnavalmarkt.nl online gegaan. Hiermee komt een veel gevraagde functie beschikbaar voor u als gebruiker: het verwijderen van advertenties.Via het Dashboard krijgt  u een overzicht te zien van de geplaatste advertenties, waarnaast u de optie heeft deze permanent te verwijderen.

Tevens is dit nieuwsblok toegevoegd aan de website, om zo u als bezoeker op de hoogte te kunnen houden van updates en andere zaken die betrekking hebben op Carnavalmarkt.nl. Mocht u nog verdere suggesties hebben horen wij dat uiteraard graag, via Contact kunt u ons bereiken.

 • Nieuwe categorie: Onderstellen

  door op 27 February 2013 - 0 Reacties

  We proberen continue verbeteringen aan te brengen aan CarnavalMarkt.nl. Ook in de verdeling van de categorieën is er altijd ruimte voor verbeteringen en aanpassingen. Zodoende hebben we vandaag een categorie toegevoegd: Onderstellen. De naam spreekt voor zich: hierin kun je gratis adverteren wanneer je een onderstel te koop hebt, of wanneer je juist een onderstel […]

 • Problemen bij hoster opgelost

  door op 24 June 2013 - 0 Reacties

  Zoals bezoekers van de website gemerkt hebben, was de laatste tijd CarnavalMarkt.nl vermindert bereikbaar. Problemen bij onze hoster waren hiervan de reden, welke inmiddels zijn opgelost. Er zijn backups teruggeplaatst zodat er zo min mogelijk data is verloren gegaan. Het kan echter zijn dat uw advertentie een foto mist. Deze hebben we dan helaas niet […]

 • Spamberichten aangepakt

  door op 5 November 2013 - 0 Reacties

  Zoals elke website  heeft ook Carnavalmarkt.nl te maken met veel spamberichten en valse accounts. We werken hier actief aan om de overlast hier van te minimaliseren. Vandaag is er een update uitgevoerd die er voor zou moeten zorgen dat onze gebruikers niet meer lastig gevallen worden, behalve dan door echt geïnteresseerden natuurlijk! Mocht u onverhoopt […]

 • Een jaar CarnavalMarkt.nl in cijfers

  door op 25 February 2013 - 0 Reacties

  Op 15 februari 2012 is CarnavalMarkt.nl gelanceerd, dat betekend dat vorige week de website een jaar bestond! Om hier toch een beetje aandacht aan te geven zijn we eens in de cijfers gedoken, om te zien wat een jaar activiteit eigenlijk allemaal oplevert. Op 15 februari 2013: Waren er 483 advertenties geplaatst in totaal. Waren […]

 • Succes met de laatste loodjes!

  door op 2 February 2013 - 0 Reacties

  Via deze weg willen wij van Carnavalmarkt.nl iedereen succes wensen met de laatste loodjes. Over een week barst het carnavalsfeest los en zullen er vele optochten door het hele land te zien zijn. Het harde werken in de wintermaanden komt dan tot een einde, met hopelijk voor iedereen een leuke carnaval tot gevolg. Uiteraard kunt […]

Laatste nieuws

 • 6 jaar Carnavalmarkt!

  We bestaan 6 jaar!

  door op 15 February 2018 - 0 Reacties

  Al sinds 2012 is Carnavalmarkt.nl dé beste plek voor carnavalsvierders om te kopen en te verkopen. Vandaag op 15 februari bestaan we al weer zes jaar, iets waar we even kort bij willen stilstaan. Zoals jullie misschien van ons gewend zijn delen we dan een aantal statistieken met jullie, om zo een beetje een idee […]

 • Veel plezier de aankomende dagen!

  door op 9 February 2018 - 0 Reacties

  Carnaval en Vasteloavond staat voor de deur! Via deze weg willen wij iedereen leutige dagen toewensen. We hopen dat iedereen een plezierig leutfeest mag gaan beleven!   Ook willen we succes wensen aan alle deelnemers aan optochten die vele weken en maanden aan voorbereiding gekend hebben. Door het hele land gaan weer prachtige creaties te […]

 • Website terug online!

  door op 20 December 2017 - 0 Reacties

  De storing van de afgelopen twee dagen is gelukkig achter de rug. De website is weer bereikbaar voor onze bezoekers. Er is geen data verloren gegaan, we hebben alles vanuit de backups terug kunnen zetten naar de meest recente status. Mochten er onverhoopt toch nog fouten opduiken horen we dit uiteraard graag van u! Rest […]

 • Spamberichten aangepakt

  door op 5 November 2013 - 0 Reacties

  Zoals elke website  heeft ook Carnavalmarkt.nl te maken met veel spamberichten en valse accounts. We werken hier actief aan om de overlast hier van te minimaliseren. Vandaag is er een update uitgevoerd die er voor zou moeten zorgen dat onze gebruikers niet meer lastig gevallen worden, behalve dan door echt geïnteresseerden natuurlijk! Mocht u onverhoopt […]

 • Problemen bij hoster opgelost

  door op 24 June 2013 - 0 Reacties

  Zoals bezoekers van de website gemerkt hebben, was de laatste tijd CarnavalMarkt.nl vermindert bereikbaar. Problemen bij onze hoster waren hiervan de reden, welke inmiddels zijn opgelost. Er zijn backups teruggeplaatst zodat er zo min mogelijk data is verloren gegaan. Het kan echter zijn dat uw advertentie een foto mist. Deze hebben we dan helaas niet […]