4 jaar Carnavalmarkt.nl!

17 February 2016 Site

2 Reacties

We mogen vier kaarsjes uitblazen op onze taart! Het was in februari 2012 dat de eerste advertentie op deze website werd geplaatst. Inmiddels zijn we al vele advertenties verder, waarvoor wij jullie allemaal dan ook willen bedanken! Want zonder jullie zou Carnavalmarkt.nl niet bestaan uiteraard.

vier-jaar-taart

Ondanks een aantal technische tegenslagen was het afgelopen jaar weer een drukbezocht jaar voor deze website. Nog steeds groeien de bezoekersaantallen, iets wat wij natuurlijk alleen maar toejuichen! Maar we zitten natuurlijk niet stil. In het afgelopen jaar hebben we achterliggende systemen verbeterd zodat de website sneller reageert, er (zo goed als) geen spam meer verstuurd wordt en zijn we druk aan het voorbereiden voor nieuwe functionaliteit.

Net als voorgaande verjaardagen blikken we ook even terug in de cijfertjes. Want ook in het afgelopen jaar hebben onze leden en bezoekers niet stilgezeten. Want in de laatste vier jaar hebben zijn er:

 • 1.738.025 pagina’s bezocht.
 • 256.017 bezoekers geweest.
 • 1896 advertenties geplaatst.
 • 7234 foto’s geüpload.
 • 101,676 spam berichten geblokkeerd.
 • 405 reacties op advertenties geplaatst.
 • 3025 berichten naar adverteerders gestuurd door geïnteresseerden.
 • 980 mensen die ons op Facebook hebben geliked.
 • 367 accounts die ons op Twitter volgen.

 

Serieuze aantallen zoals je ziet. Maar ook dit jaar zagen we een verdere verschuiving richting smartphone en tablets. De verhouding tussen mobiele apparaten en de ‘ouderwetse’ desktop is 50/50 op dit moment, waarbij komend jaar naar verwachting de meeste bezoekers via smartphone zullen komen.

Vrij opvallend is het feit dat Amsterdam de plaats is waar de meeste bezoekers vandaan komen. Maar met plaatsen als Heerlen, Eindhoven, Breda en Maastricht om de top 5 te voltooien is het zuiden des lands sterk vertegenwoordigd. Maar ook bezoekers uit België weten Carnavalmarkt.nl (of .be) goed te vinden. Meer dan 10% van onze bezoekers komt uit België, waarbij Aalst vanzelfsprekend als plaats naar voren komt waar de meeste Belgische bezoekers vandaan komen.

De verhouding tussen man en vrouw ligt aardig gelijk. Er komen iets meer vrouwen op Carnavalmarkt.nl, maar het zijn de mannen die weer meer pagina’s bekijken. Zo houden beide geslachten elkaar mooi in evenwicht.  En dat carnaval een feest voor iedereen is mag geen geheim zijn. Mensen met een leeftijd van boven de 55 jaar vertegenwoordigen nog altijd meer dan 10% van het totale bezoek op deze website.

Veel cijfertjes en kleine feitjes, maar uiteindelijk zorgen jullie als bezoekers voor het succes. Daar willen wij jullie dan ook hartelijk voor bedanken. Op naar het vijfde jaar!

Aanpassen advertenties terug mogelijk

20 January 2016 Site

0 Reacties

Het heeft even mogen duren, maar het aanpassen van uw advertenties is weer terug mogelijk. Ook het opnieuw plaatsen wanneer een advertentie verlopen is kan weer zoals voorheen. We hebben op de achtergrond een kleine update gedaan die al deze problemen verhelpt. Daarnaast werkt de site nu nog beter op uw smartphone of tablet.

We hebben nog een aantal zaken op de agenda staan. Zo willen we de vertaling van de software die we gebruiken afronden, zijn we aan het testen met een systeem voor biedingen én willen we advertenties van het type ‘gezocht’ beter laten opvallen.

U ziet, we zijn nog lang niet klaar met het verbeteren van Carnavalmarkt.nl! Via deze weg tevens succes met alle laatste voorbereidingen voor carnaval 2016!

Problemen met verzenden berichten verholpen

19 October 2015 Site

0 Reacties

Een groot aantal gebruikers meldde problemen met het verzenden van berichten via ons contactformulier. Ook bleek dat het verzenden van nieuwe paswoorden niet meer werkte zoals verwacht. Na onderzoek bleek dat onze nieuwe beveiliging tegen spam e-mails de oorzaak hier van was. Inmiddels zou alles weer naar behoren moeten werken, inclusief de betere beveiliging van de e-mailadressen.

Ons excuses voor het langdurige ongemak. Mocht u nog problemen hebben dan horen wij dat graag.

Carnavalmarkt bestaat 3 jaar!

19 February 2015 Site

2 Reacties

Afgelopen carnaval is Carnavalmarkt.nl 3 jaar geworden! Tijd om eens terug te blikken op jaar waarin we zien dat de smartphones een steeds groter deel van de bezoekers vertegenwoordigen. Binnenkort willen we een posting doen over wat meer technische zaken omtrent Carnavalmarkt.nl, om u eens een kijkje achter de schermen te geven! Hieronder vind u cijfers van vorig jaar tussen haakjes.

In het afgelopen jaar:

Waren er 1390 advertenties geplaatst in totaal. (+567)
Waren er hiervan waren er 552 nog actief op de website. (+187)
Hadden we 413 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. (1128 totaal nu)
Was de best bekeken advertentie 4944 keer bekeken. (+1373)
Waren er 563.064 pagina’s bekeken. (+319430)
Hadden we 334 volgers op Twitter. (+51)
Waren er 599 likes op Facebook. (+271)
Hadden we 243 e-mails ontvangen met vragen en/of opmerkingen. (+65)
Waren er 754 e-mails verstuurd naar adverteerders door geïnteresseerden. (+192)
Waren er 345 spam e-mails onderschept. (-1709)
Waren er 4969 afbeeldingen geupload. (+2553)
Was er totaal 212 GB aan data verstuurd. (+45)
Was de website in totaal 10,5 uur onbereikbaar geweest voor bezoekers. (+5,5)

Vooral de stijging van het aantal bekeken pagina’s en het aantal nieuwe advertenties is enorm te noemen. Dit is natuurlijk ook deels afhankelijk wanneer carnaval valt in het jaar, maar toch zien we over de gehele linie flinke groei.

Veel plezier de komende dagen!

13 February 2015 Nieuws

0 Reacties

Carnaval
Het team achter Carnavalmarkt.nl wenst u veel plezier tijdens de komende leutige dagen van carnaval! Veel succes bij de optochten en vooral veel plezier bij de verschillende festiviteiten, waar dan ook in de Benelux!

Uiteraard staan we na carnaval ook weer paraat om u te helpen bij het aanbieden of zoeken van uw carnavalsartikelen. Ook wijzelf zullen ons in het feestgedruis gaan storten, dus reactie op email kan iets later zijn dan normaal!

Deel de advertenties nu met vrienden!

17 January 2015 Updates

0 Reacties

Regelmatig krijgen we het verzoek om een functie in te bouwen zodat het eenvoudig is om een advertentie te delen met uw vrienden of andere leden uit uw vereniging. Vanaf vandaag kan dit op een hele eenvoudige manier! Onderaan elke advertentie zult u nu de onderstaande iconen zien staan:

delenmetvrienden

Het eerste icoontje zal u een email laten sturen met daarin direct de link naar de advertentie. De overige iconen laten u direct delen met Twitter, Facebook of Google. Ziet u dus iets wat interessant is voor iemand die u kent? Dan kunt u nu dus de advertentie eenvoudig delen!

Eenvoudig melden van advertenties nu mogelijk

19 March 2014 Updates

0 Reacties

Het komt wel eens voor dat er advertenties geplaatst worden die niet op Carnavalmarkt.nl thuishoren, of misschien verkeerd/dubbel geplaatst zijn. Hoewel we hier actief op monitoren kan het zijn dat u een advertentie zit die u misschien bij ons wilt melden.

Dat kan nu met een speciaal formulier wat u onderin de advertenties kunt terugvinden.

advertentiemelden

Wanneer u op de link ‘Advertentie melden’ klikt krijgt u een formulier te zien waarin u kunt aangeven waarom deze advertentie onder onze aandacht moet komen.

advertentiemelden2

Wanneer u dan op ‘Verzend rapport’ klikt krijgen wij direct een melding. Wij kunnen dan waar nodig de veranderingen toepassen. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat Carnavalmarkt.nl nog beter en accurater wordt!

Groter bestandsformaat voor foto’s toegestaan

24 February 2014 Updates

0 Reacties

Bij Carnavalmarkt.nl willen we graag dat alle advertenties zo volledig mogelijk zijn ingevuld en voorzien van informatie. Foto’s horen hier natuurlijk ook bij. We zien in een aantal advertenties dat men moeite heeft met het uploaden van foto’s, vaak omwille van de bestandsgrootte.

Om hier aan tegemoet te komen hebben we de maximale bestandsgrootte voor foto’s vertienvoudigt. Het is nu mogelijk foto’s van 10 MB te uploaden bij uw advertentie. Nadat deze geüpload zijn worden deze automatisch verkleind in bestandsgrootte, zodat de website snel blijft reageren.

Let wel dat wanneer u meerdere foto’s wilt plaatsen die een grote bestandsgrootte hebben het plaatsen van een advertentie iets langer kan duren. het is dus nog steeds aan te raden uw foto’s indien mogelijk te verkleinen. Hier voor zijn meerdere gratis programma’s en websites te vinden.

Mocht u verdere vragen hebben horen wij het graag!

Carnavalmarkt bestaat 2 jaar!

16 February 2014 Site

0 Reacties

Twee jaar geleden werd de eerste advertentie op Carnavalmarkt.nl gezet! In die twee jaar is de site steeds verder gegroeid, met zelfs een compleet nieuw design in het begin van 2014. De winactie was een groot succes, waarbij veel mensen meedongen naar het carnavalspakket. Vorig jaar hadden we voor het eerst een overzicht van de cijfers die Carnavalmarkt.nl opleverde, iets wat we dus nu wederom met jullie gaan delen. Tussen de haakjes de cijfers van vorig jaar.

In het afgelopen jaar:

 • Waren er 823 advertenties geplaatst in totaal. (+340)
 • Waren er hiervan waren er 364 nog actief op de website. (+161)
 • Hadden we meer dan 400 nieuwe geregistreerde gebruikers. (768 totaal nu)
 • Was de best bekeken advertentie 3571 keer bekeken. (-467)
 • Waren er 243.634 pagina’s bekeken. (+42.601)
 • Was 2 februari 2014 de dag met de meeste bezoekers.
 • Hadden we 283 volgers op Twitter. (+75)
 • Waren er 328 likes op Facebook. (+220)
 • Hadden we 178 e-mails ontvangen met vragen en/of opmerkingen. (+91)
 • Waren er 562 e-mails verstuurd naar adverteerders door geïnteresseerden. (+261)
 • Waren er 2045 spam e-mails onderschept. (+1839)
 • Waren er 2416 afbeeldingen geupload. (+1176)
 • Was er totaal 167 GB aan data verstuurd. (-21)
 • Was de website in totaal 5,5 uur onbereikbaar geweest voor bezoekers. (+1,5)

Zoals u ziet zijn we het afgelopen jaar dus flink gegroeid. We zijn hier erg blij mee en hopen dan ook dat u ook in de toekomst gebruik blijft maken van Carnavalmarkt.nl! De bezoekersaantallen blijven flink groeien, dus dat kans dat u zaken kunt doen stijgt ook!

Carnavalspakket te winnen! -update

31 January 2014 Nieuws

0 Reacties

Omdat we 15 januari 2 jaar bestaan geven we een carnavalspakket weg twv. €30,- aan een van de gelukkigen die meedoet aan onze Like & Share actie op Facebook! Wil je hier op kansmaken? Kijk dan snel op onze Facebook-pagina!

De winnaar zal 15 februari bekend gemaakt worden! Succes!

shareandwin

Update 16 februari

De winnaar van de winactie is bekend! Via loting is Dominic de Maagt als winnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Dominic met het carnavalspakket! Er wordt contact met je opgenomen voor de contactgegevens.

Iedereen bedankt voor de deelname, houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de volgende actie! Prettige carnaval allemaal!

Nieuwe responsive website online!

25 January 2014 Site

0 Reacties

nieuwewebsite

Nieuw uiterlijk samen met nieuwe functionaliteit

U heeft het vast al gezien, de nieuwe website is online! Met een nieuw fris uiterlijk gaan we carnaval 2014 tegemoet. Belangrijkste nieuwe functie is dat de website nu responsive is. Dit wil zeggen dat het uiterlijk van de website zich aanpast naar uw schermgrootte. Vanaf een laptop of PC zal u waarschijnlijk geen grote veranderingen merken, maar bij een tablet of smartphone is de layout aangepast zodat deze vele malen makkelijker te gebruiken is. Alle functies heeft u nu onder handbereik, ook onderweg!

De mobiele website

De mobiele website

Daarnaast het het uiterlijk van de website gemoderniseerd met een nieuwe frisse look. Grote voordeel hiervan is dat de website nog sneller geworden is met laden. Verder worden de foto’s nu iets groter weergegeven zodat u nog sneller ziet wat er aangeboden wordt. Vrees niet, we hebben alle bestaande advertenties al aangepast aan de nieuwe formaten. Andere nieuwe functie is het gebruik van Google Maps, zodat u nu direct kunt zien waar de adverteerder vandaan komt. Alle functionaliteit die u al kende is gewoon gebleven, maar we hebben nog heel wat handige dingen klaar staan voor de toekomst. Zo wordt het nog interessanter om gratis te adverteren op Carnavalmarkt.nl!

Mocht u onverhoopt toch een fout of bug vinden, dan horen wij dat graag van u! Via onze contactpagina kunt u ons bereiken voor vragen of opmerkingen. Ook kunt u via Twitter of Facebook een bericht sturen als u dat liever doet.

Carnavalmarkt, De online marktplaats voor carnaval en feestartikelen!

Spamberichten aangepakt

5 November 2013 Site

0 Reacties

Zoals elke website  heeft ook Carnavalmarkt.nl te maken met veel spamberichten en valse accounts. We werken hier actief aan om de overlast hier van te minimaliseren. Vandaag is er een update uitgevoerd die er voor zou moeten zorgen dat onze gebruikers niet meer lastig gevallen worden, behalve dan door echt geïnteresseerden natuurlijk!

Mocht u onverhoopt toch spamberichten ontvangen, horen wij dat graag van u.

Problemen bij hoster opgelost

24 June 2013 Site

0 Reacties

Zoals bezoekers van de website gemerkt hebben, was de laatste tijd CarnavalMarkt.nl vermindert bereikbaar. Problemen bij onze hoster waren hiervan de reden, welke inmiddels zijn opgelost. Er zijn backups teruggeplaatst zodat er zo min mogelijk data is verloren gegaan.

Het kan echter zijn dat uw advertentie een foto mist. Deze hebben we dan helaas niet terug kunnen plaatsen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard kunt u de advertentie bewerken, en zo de foto’s terug plaatsen. Dit kan via het Dashboard.

Op dit moment kan de website nog wat traag reageren. De cache die er voor zorgt dat de website snel reageert wordt opnieuw opgebouwd, waardoor er tijdelijk nog wat vertraging kan zijn.

Nieuwe categorie: Onderstellen

27 February 2013 Updates

0 Reacties

We proberen continue verbeteringen aan te brengen aan CarnavalMarkt.nl. Ook in de verdeling van de categorieën is er altijd ruimte voor verbeteringen en aanpassingen. Zodoende hebben we vandaag een categorie toegevoegd: Onderstellen.

De naam spreekt voor zich: hierin kun je gratis adverteren wanneer je een onderstel te koop hebt, of wanneer je juist een onderstel zoekt. Zelfrijdend, getrokken, dubbel-lucht, etc., alles is welkom. Alle al geplaatste advertenties die van toepassing zijn op deze categorie zijn hier naartoe verhuist.

Heeft u een suggestie voor een nieuwe categorie? Laat het ons dan weten via de contact-pagina.

Een jaar CarnavalMarkt.nl in cijfers

25 February 2013 Site

0 Reacties

Op 15 februari 2012 is CarnavalMarkt.nl gelanceerd, dat betekend dat vorige week de website een jaar bestond! Om hier toch een beetje aandacht aan te geven zijn we eens in de cijfers gedoken, om te zien wat een jaar activiteit eigenlijk allemaal oplevert.

Op 15 februari 2013:

 • Waren er 483 advertenties geplaatst in totaal.
 • Waren er hiervan 203 nog actief en zichtbaar.
 • Waren er 368 gebruikers geregistreerd.
 • Was de best bekeken advertentie 4038 keer bekeken.
 • Waren er 200.031 pagina’s bekeken.
 • Was 14 februari 2013 de dag met de meeste bezoekers.
 • Hadden we 218 volgers op Twitter.
 • Waren er 108 likes op Facebook.
 • Hadden we 87 emails ontvangen met vragen en/of opmerkingen.
 • Waren er 301 emails verstuurd naar adverteerders door geinteresseerden.
 • Waren er 206 spam-emails onderschept.
 • Waren er 1292 foto’s geupload.
 • Was er in totaal 188 GB aan data verplaatst.
 • Was de website in totaal 3,5 uur onbereikbaar geweest voor bezoekers.

Al met al een flinke hoop met cijfertjes. We hopen uiteraard dat we volgend jaar weer zulke mooie cijfers kunnen laten zien. We willen in ieder geval iedereen bedanken voor het gebruiken van CarnavalMarkt.nl!

Page 1 of 21 2
 • Carnavalspakket te winnen! -update

  door op 31 January 2014 - 0 Reacties

  Omdat we 15 januari 2 jaar bestaan geven we een carnavalspakket weg twv. €30,- aan een van de gelukkigen die meedoet aan onze Like & Share actie op Facebook! Wil je hier op kansmaken? Kijk dan snel op onze Facebook-pagina! De winnaar zal 15 februari bekend gemaakt worden! Succes! Update 16 februari De winnaar van […]

 • Groter bestandsformaat voor foto's toegestaan

  door op 24 February 2014 - 0 Reacties

  Bij Carnavalmarkt.nl willen we graag dat alle advertenties zo volledig mogelijk zijn ingevuld en voorzien van informatie. Foto’s horen hier natuurlijk ook bij. We zien in een aantal advertenties dat men moeite heeft met het uploaden van foto’s, vaak omwille van de bestandsgrootte. Om hier aan tegemoet te komen hebben we de maximale bestandsgrootte voor […]

 • Nieuwe categorie: Onderstellen

  door op 27 February 2013 - 0 Reacties

  We proberen continue verbeteringen aan te brengen aan CarnavalMarkt.nl. Ook in de verdeling van de categorieën is er altijd ruimte voor verbeteringen en aanpassingen. Zodoende hebben we vandaag een categorie toegevoegd: Onderstellen. De naam spreekt voor zich: hierin kun je gratis adverteren wanneer je een onderstel te koop hebt, of wanneer je juist een onderstel […]

 • Eenvoudig melden van advertenties nu mogelijk

  door op 19 March 2014 - 0 Reacties

  Het komt wel eens voor dat er advertenties geplaatst worden die niet op Carnavalmarkt.nl thuishoren, of misschien verkeerd/dubbel geplaatst zijn. Hoewel we hier actief op monitoren kan het zijn dat u een advertentie zit die u misschien bij ons wilt melden. Dat kan nu met een speciaal formulier wat u onderin de advertenties kunt terugvinden. […]

 • Carnavalmarkt bestaat 2 jaar!

  door op 16 February 2014 - 0 Reacties

  Twee jaar geleden werd de eerste advertentie op Carnavalmarkt.nl gezet! In die twee jaar is de site steeds verder gegroeid, met zelfs een compleet nieuw design in het begin van 2014. De winactie was een groot succes, waarbij veel mensen meedongen naar het carnavalspakket. Vorig jaar hadden we voor het eerst een overzicht van de cijfers […]

Laatste nieuws

 • 4 jaar Carnavalmarkt.nl!

  door op 17 February 2016 - 2 Reacties

  We mogen vier kaarsjes uitblazen op onze taart! Het was in februari 2012 dat de eerste advertentie op deze website werd geplaatst. Inmiddels zijn we al vele advertenties verder, waarvoor wij jullie allemaal dan ook willen bedanken! Want zonder jullie zou Carnavalmarkt.nl niet bestaan uiteraard. Ondanks een aantal technische tegenslagen was het afgelopen jaar weer een […]

 • Aanpassen advertenties terug mogelijk

  door op 20 January 2016 - 0 Reacties

  Het heeft even mogen duren, maar het aanpassen van uw advertenties is weer terug mogelijk. Ook het opnieuw plaatsen wanneer een advertentie verlopen is kan weer zoals voorheen. We hebben op de achtergrond een kleine update gedaan die al deze problemen verhelpt. Daarnaast werkt de site nu nog beter op uw smartphone of tablet. We […]

 • Problemen met verzenden berichten verhol...

  door op 19 October 2015 - 0 Reacties

  Een groot aantal gebruikers meldde problemen met het verzenden van berichten via ons contactformulier. Ook bleek dat het verzenden van nieuwe paswoorden niet meer werkte zoals verwacht. Na onderzoek bleek dat onze nieuwe beveiliging tegen spam e-mails de oorzaak hier van was. Inmiddels zou alles weer naar behoren moeten werken, inclusief de betere beveiliging van […]

 • Carnavalmarkt bestaat 3 jaar!

  door op 19 February 2015 - 2 Reacties

  Afgelopen carnaval is Carnavalmarkt.nl 3 jaar geworden! Tijd om eens terug te blikken op jaar waarin we zien dat de smartphones een steeds groter deel van de bezoekers vertegenwoordigen. Binnenkort willen we een posting doen over wat meer technische zaken omtrent Carnavalmarkt.nl, om u eens een kijkje achter de schermen te geven! Hieronder vind u […]

 • Veel plezier de komende dagen!

  door op 13 February 2015 - 0 Reacties

  Het team achter Carnavalmarkt.nl wenst u veel plezier tijdens de komende leutige dagen van carnaval! Veel succes bij de optochten en vooral veel plezier bij de verschillende festiviteiten, waar dan ook in de Benelux! Uiteraard staan we na carnaval ook weer paraat om u te helpen bij het aanbieden of zoeken van uw carnavalsartikelen. Ook […]